Åretsherre rund 1

Da er det dags for runde 1 av Åretsherre!

I dag 7. mai starter endelig “alvoret”!

Noe det stadig prates om i herregruppa er spilletempo, og at det ofte er alt for mye venting.
I den forbindelse bør hver og en av oss tenke litt på eget spilletempo og fokusere på å holde en fin flyt, holder din ball følge med ballen foran har du bidratt til å gjøre din “jobb”, ser man at det begynner å bli en luke foran så plikter man faktisk til å gjøre sitt for å tette denne luka. Om alle har dette fokuset så vil det faktisk bevege seg i riktig tempo. Slår du en ball ut, uavhengig av om det er ved utslag, transportslag eller innspill til green, slå en provisorisk ball selv om du tror du finner ballen, husk vi har en turneringsregel som sier at man IKKE kan gå tilbake igjen for å slå en ny ball, så slå den provisoriske/nye ballen med en gang, husk også å gi klar beskjed om det er provisorisk eller nye ball.

De nye reglene har også rom for, og oppfordres til “Ready golf”.

Regel 6.4

Spillerekkefølge når hull spilles

Formål: Regel 6.4 dekker spillerekkefølgen i løpet av et hull. Spillerekkefølgen fra utslagsområdet er avhengig av hvem som har honnøren og deretter bestemmes det av hvilken ball som er lengst fra hullet.

• I matchspill er spillerekkefølgen grunnleggende. Hvis en spiller spiller utenfor tur, kan motspilleren annullere slaget og få spilleren til å spille på nytt.
  • I slagspill er det ingen straff for å spille utenfor tur og spillerne tillates og oppfordres å spille «Ready Golf» – som betyr, å spille utenfor tur på en sikker og ansvarlig måte.

Oppfordrer alle til å ha fokus på tempo, gjør dine rutiner og ikke stress ved selve svingen/slaget, men beveg deg effektivt og forbered deg mens du venter på din tur

Trenger du å spise så er dagens rett Tomatsuppe med makaroni , eventuelt så koster en stor baguette kun kr. 45

Husk siste frist fredag 10. mai!!
Skal du være sikret plass for å spille hver tirsdag, være med å kunne vinne noen av premiene og kunne delta på årsoppgjøret så betaler du inn kr. 500 til herregruppen :
Vipps 94548
kto. 5082 06 86419

Lykke til alle som deltar idag!