12. august 2014

Aksjonær i Grønmo Golfbane AS

Medlemskapet Grønmo Aksje er betinget av innehav av aksje(r).

Generalforsamlingen i Grønmo Golfbane AS vedtok i 2012 forslag 7.1.1 – Forslag om å endre aksjenes pålydende, splitt av aksjer.

Hva betyr dette for meg som aksjonær?

Som innehaver av aksje i Grønmo golfbane AS har du etter generalforsamlingens vedtak 14. februar 2012 to aksjer og to stemmer dersom du før generalforsamlingen hadde 1 aksje. Vedtaket knyttet en spillerett til ny aksje. Dette gir deg som aksjonær mulighet til aktivere din spillerett #2 for salg eller utleie.

Medlemskontingenten i 2018 for de som er innehaver av 2 aksjer med 1 aktivert spillerett er NOK 6 100 (Grønmo Dobbel Aksje) og NOK 4 350 (Grønmo Aksje) for de som er innehaver av bare 1 aksje.

Fra 2016 har du følgende muligheter:

• Dersom du ikke ønsker å selge eller leie ut verken aksje 1 eller aksje 2 trenger du ikke foreta deg noe som helst.
  • Dersom du ønsker å selge/overdra en aksje, fyller ny og gammel aksjonær ut salgsmelding og ny aksjonær signerer aksjonæravtale. Husk at vi trenger fullt personnummer for ny aksjonær på salgsmelding til registrering i aksjonærregisteret.
  • Selger/overdrar man en aksje etter februar 2016 vil den nye aksjonæren bli fakturert NOK 1 800 i kontingent og NOK 500 i gebyr. Fra 2017 vil begge bli fakturert NOK 4350 i årskontingent så fremt årsmøtet ikke endrer denne. Aksjonæren står selvsagt fritt til selv å bestemme vederlaget for salg/overdragelse av aksjen.
  • Ønsker du å aktivere ekstra spillerett for utleie sender du e-post til info@gronmogk.no med overskrift “Aktivere spillerett”. Du vil motta informasjon om hvordan du kan inngå avtale om aktivering av spillerett og betingelser for dette. Gebyret for aktivering av spillerett på aksje # 2 er NOK 1 800.
  • Du kan leie ut spillerett til enkeltperson. Gebyret for å leie ut spillerett er NOK 300. Send forespørsel til info@gronmogk.no med overskrift ”Utleie av spillerett”. Du mottar svar med korrekt skjema for utleie av spillrett og tilhørende betingelser for dette. Utleie av spillerett på aksje nr. 2 betinger at denne er aktivert for spill igjennom egen avtale for dette, se punkt 3.

Tilbakelevering av aksjer

På årsmøtet i Grønmo golfklubb i 2014 ble det vedtatt en ordning med tilbakelevering av aksjer. Les om denne Retningslinjer for tilbakelevering av aksjer. Send en e-post til om du ønsker å stå på listen for tilbakelevering.

Se vårt dokumentarkiv for salgsmeldinger, utleieskjemaer etc.

2 thoughts on “Aksjonær i Grønmo Golfbane AS

• Hei!
    Jeg har en aksje i Grønmo golfklubb, men ønsker å selge denne. Er det noen som har interesse i å kjøpe/ta over denne.
    Mvh Tor Bårdstu

• Hei Tor,
      Det kan være lettere å annonsere aksjen på finn.no
      Det har i høst vært flere som har lykkes med å gi bort aksjen sin der.

Ta gjerne kontakt med klubben på for å settes Exit-listen.