Påske-nytt 2019

Påske-nytt!

Da er vi inne i årets påske, og sesongen nærmer seg med stormskritt. Her er de siste oppdateringene fra klubben mandag 15. april 2019.

Driving rangen er åpen!

Driving rangen har fått strøm igjen, og vi har tilnærmet normal drift, men det jobbes med å få på plass eeZee Pay appen igjen. Per i dag 15.04.19 så er det range kort eller polletter som gjelder. Åpningstider i shopen er fra kl. 10-17 alle dager frem til åpning av banen.

Medlemstrening 2019

Alle datoer for medlemstrening er klare, og det er åpnet for påmelding. Husk at det i år ikke er mulig med drop-in på medlemstreningen, det er kun påmelding for de gjeldene datoene som er mulig. Klikk her for en oversikt på alle gruppene, priser og datoer.

Påmelding til

Juniortrening 2019

Alle datoer for juniortrening er klare, og det er åpnet for påmelding. Klikk her for en oversikt på alle gruppene, priser og datoer.

Påmelding til

Demodager 2019

Demodager fra alle leverandørene er klare. Klikk her for full oversikt på alle datoer og leverandører. Ønsker du en gratis custom fitting på en av demodagen kan du sende en e-post til